سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ کمیل پسر زیاد گفت : امیر المؤمنین على بن ابى طالب ( ع ) دست مرا گرفت و به بیابان برد ، چون به صحرا رسید آهى دراز کشید و گفت : ] اى کمیل این دلها آوند هاست ، و بهترین آنها نگاهدارنده‏ترین آنهاست . پس آنچه تو را مى‏گویم از من به خاطر دار : مردم سه دسته‏اند : دانایى که شناساى خداست ، آموزنده‏اى که در راه رستگارى کوشاست ، و فرومایگانى رونده به چپ و راست که درهم آمیزند ، و پى هر بانگى را گیرند و با هر باد به سویى خیزند . نه از روشنى دانش فروغى یافتند و نه به سوى پناهگاهى استوار شتافتند . کمیل دانش به از مال است که دانش تو را پاسبان است و تو مال را نگهبان . مال با هزینه کردن کم آید ، و دانش با پراکنده شدن بیفزاید ، و پرورده مال با رفتن مال با تو نپاید . اى کمیل پسر زیاد شناخت دانش ، دین است که بدان گردن باید نهاد . آدمى در زندگى به دانش طاعت پروردگار آموزد و براى پس از مرگ نام نیک اندوزد ، و دانش فرمانگذارست و مال فرمانبردار . کمیل گنجوران مالها مرده‏اند گرچه زنده‏اند ، و دانشمندان چندانکه روزگار پاید ، پاینده‏اند . تن‏هاشان ناپدیدار است و نشانه‏هاشان در دلها آشکار . بدان که در اینجا [ و به سینه خود اشارت فرمود ] دانشى است انباشته ، اگر فراگیرانى براى آن مى‏یافتم . آرى یافتم آن را که تیز دریافت بود ، لیکن امین نمى‏نمود ، با دین دنیا مى‏اندوخت و به نعمت خدا بر بندگانش برترى مى‏جست ، و به حجّت علم بر دوستان خدا بزرگى مى‏فروخت . یا کسى که پیروان خداوندان دانش است ، اما در شناختن نکته‏هاى باریک آن او را نه بینش است . چون نخستین شبهت در دل وى راه یابد درماند و راه زدودن آن را یافتن نتواند . بدان که براى فرا گرفتن دانشى چنان نه این در خور است و نه آن . یا کسى که سخت در پى لذت است و رام شهوت راندن یا شیفته فراهم آوردن است و مالى را بر مال نهادن . هیچ یک از اینان اندک پاسدارى دین را نتواند و بیشتر به چارپاى چرنده ماند . مرگ دانش این است و مردن خداوندان آن چنین . بلى زمین تهى نماند از کسى که حجّت بر پاى خداست ، یا پدیدار و شناخته است و یا ترسان و پنهان از دیده‏هاست . تا حجّت خدا باطل نشود و نشانه‏هایش از میان نرود ، و اینان چندند ، و کجا جاى دارند ؟ به خدا سوگند اندک به شمارند ، و نزد خدا بزرگمقدار . خدا حجتها و نشانه‏هاى خود را به آنان نگاه مى‏دارد ، تا به همانندهاى خویشش بسپارند و در دلهاى خویشش بکارند . دانش ، نور حقیقت بینى را بر آنان تافته و آنان روح یقین را دریافته و آنچه را ناز پروردگان دشوار دیده‏اند آسان پذیرفته‏اند . و بدانچه نادانان از آن رمیده‏اند خو گرفته . و همنشین دنیایند با تن‏ها ، و جانهاشان آویزان است در ملأ اعلى . اینان خدا را در زمین او جانشینانند و مردم را به دین او مى‏خوانند . وه که چه آرزومند دیدار آنانم ؟ کمیل اگر خواهى بازگرد . [نهج البلاغه]
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
از همه جا-از همه چیز-اخبارهای مورد علاقه من-مقالات-یادداشتهای من
  • پست الکترونیک
  • شناسنامه
  •  RSS 
  • پارسی بلاگ
  • پارسی یار
  • هاشمی رفسنجانی: اسلام زمانی به شمشیر متوسل می شود که دیگران مانع می شوند

    روزنامه اعتماد ملی روز گذشته اظهارات آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس مجلس خبرگان رهبری را در کنفرانس وحدت اسلامی منتشر کرد و به نقل از وی نوشت: «اسلام زمانی به شمشیر متوسل می شود که دیگران مانع این حرکت درست و آسمانی و اسلامی شوند. مردم بیشتر دنیا مظلوم و به دنبال عدالت هستند و این مستکبرانند که می خواهند حرف خود را تحمیل کنند. ما می گوییم نباید چنین فضایی ایجاد شود تا تهاجم بد و غیر انسانی شبیه همان وضعی که پیغمبر اکرم(ص) در ابتدای بعثت آسمانی خود با آن مواجه بودند و مشرکان با تهمت های جنون، سحر و جادو و محاصره سنگین برای آنکه پیام خدا را نشنوند، راه را بر ایشان سد می کردند، تکرار نشود.»

    کارگزاران: مجلس ششم محل تجمیع تاجران شد!

    روزنامه کارگزاران روز گذشته طی یادداشتی به قلم دیاکو حسینی، به بررسی عملکرد دولت اصلاحات و مجلس ششم پرداخت و نوشت: نباید از اقرار هراسید و باید گفت که دولت اصلاحات، اغلب اردوی روشنفکران بود نه کارزار سیاستمردان. چنانکه مجلس ششم محل تجمیع تاجرانی شد که از سیاست ورزی تنها تناول اقتصاد بازار را آموخته بودند و سر بی تن می خواستند. حال آنکه عرصه سیاست، محل سیاست است و سیاستمرد می خواهد نه روشنفکر و تاجر.» کارگزاران سپس با نفی ائتلاف میان اصلاح طلبان تصریح کرد: «همان بهتر که اصلاح طلبان نیز همانند محمود احمدی نژاد فردی عمل کنند. چه آنگاه که می خواهند تیمی رفتار کنند و حزبی برخورد کنند نیز به خطا می روند، ائتلاف می کنند و از یاد می برند که ائتلاف بین احزاب ممکن می شود و از دل «جریان» بیرون نمی آید و این همه که می بینیم به جریان و جبهه شباهت بیشتری دارند تا حزب سیاسی. حزب در ایران همچنان طفل سیاست است، آن هم طفل سر راهی.»


    سیدجلال فیاضی: در جوان سازی ایرنا موفق نبودیم

    روزنامه جام جم روز گذشته یادداشتی را تحت عنوان «20 ماه با ایرنا، کام ها و ناکامی ها» به قلم سیدجلال فیاضی، مدیر عامل سابق ایرنا منتشر کرد و ضمن ارائه گزارش مختصری از عملکرد ایرنا چنین نوشت: «جوان سازی ایرنا از اهداف اعلام شده در این دوره بود که متأسفانه به آن توفیق نیافتیم، مشکلات بودجه ای و موانع اداری مهمترین دلایل این ناکامی است. عدم بازسازی نیروی انسانی یکی از مهمترین موانع برای تغییر ساختار به شمار می آید. اگرچه از موانع اداری و گرفتاری های روزمره به عنوان موانع دیگر در این تأخیر نمی توان غفلت کرد.
    سیدجلال فیاضی در پایان تأکید کرد: «اکنون که این دوره 20 ماهه سپری شده است، باید اذعان کنم که کامیابی ها ثمره حمایت های آقای رئیس جمهور و وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی و تلاش جمعی مدیران و همکاران عزیزم در خبرگزاری جمهوری اسلامی بود و ناکامی ها را باید به حساب نگارنده گذاشت، لذا باید از حامیان و تلاشگران صمیمانه سپاسگزاری کنم و از ناکامی ها پوزش بخواهم.»

    محمدرضا زارع، ::: چهارشنبه 87/2/25::: ساعت 10:43 عصر
    نظرات دیگران: نظر


    لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    >> بازدیدهای وبلاگ <<
    بازدید امروز: 73
    بازدید دیروز: 126
    کل بازدید :116937

    >>اوقات شرعی <<

    >> درباره خودم <<
    از همه جا-از همه چیز-اخبارهای مورد علاقه من-مقالات-یادداشتهای من
    محمدرضا زارع،

    >>آرشیو شده ها<<
    آرشیو مطالب 1
    آرشیو مطالب 2
    آرشیو مطالب 3
    آرشیو مطالب 4
    آرشیو مطالب 5
    آرشیو مطالب 6
    آرشیو مطالب 7
    آرشیو مطالب 8
    آرشیو مطالب 9
    آرشیو مطالب 10
    آرشیو مطالب 11
    آرشیو مطالب 12
    آرشیو مطالب 13
    آرشیو مطالب 14
    آرشیو مطالب 15
    آرشیو مطالب 16
    آرشیو مطالب 17
    آرشیو مطالب 18
    آرشیو مطالب 19
    آرشیو مطالب 20
    23/3/87
    24/3/87
    25/3/87
    26/3/87

    >>لوگوی وبلاگ من<<
    از همه جا-از همه چیز-اخبارهای مورد علاقه من-مقالات-یادداشتهای من

    >>لینک دوستان<<
    سایت درج آگهی و تبلیغ رایگان اینترنتی پیام سرا
    دعوت به دوستی کلیک کنید

    >>اشتراک در خبرنامه<<
     

    >>طراح قالب<<
    پارسی بلاگ، پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ
    2006-ParsiBlog™.com ©