از غفلت بپرهیزید که از تباهی حسّ است . [امام علی علیه السلام]
از همه جا-از همه چیز-اخبارهای مورد علاقه من-مقالات-یادداشتهای من
  • پست الکترونیک
  • شناسنامه
  •  RSS 
  • پارسی بلاگ
  • پارسی یار
  • ایران اکونومیست: «جفری فالتمن»، مدیرکل بخش خاور نزدیک وزارت خارجه آمریکا، خواستار همکاری این کشور با ایران در زمینه‌های اقتصادی، هواپیمایی و مخابراتی شد.
    به گزارش ایران اکونومیست  به نقل از «بی.بی.سی»، مدیرکل بخش خاور نزدیک وزارت خارجه آمریکا گفت: توسل به گزینه‌های دیگر، برای هیچ طرفی خوب نیست ما حقیقتاً می‌خواهیم که مناقشه هسته‌ای با ایران را به صورت صلح‌آمیز حل‌وفصل کنیم با همین نیت بود که بسته پیشنهادی گروه «1+5» چند هفته پیش به ایران ارائه شد.

    جفری فالتمن افزود: بیایید دست به دست هم بدهیم تا اقتصاد ایران را تقویت، فناوری هواپیمایی غیرنظامی ایران را تجدید و در زمینه مخابرات همکاری کنیم.

    «کاندولیزا رایس»، وزیرخارجه آمریکا، گفته است، اگر ایران غنی‌سازی اورانیوم را متوقف کند، او با همتای ایرانی خود در هر جا، هر زمان و درباره هر موضوع دیدار و مذاکره خواهد کرد.

    بیشتر ناظران در آمریکا به تحقق این سناریو در حدود شش ماهی که به پایان تصدی دولت «جورج بوش»، رئیس‌جمهور آمریکا، باقی مانده چندان خوش‌بین نیستند. با این وجود دیپلمات‌های ارشدی که در وزارت خارجه آمریکا زیر نظر رایس فعالیت دارند، همچنان امیدوارند که بتوانند برای حل مناقشه اتمی ایران راهی دیپلماتیک پیدا کنند.

    «رابرین رایت»، خبرنگار روزنامه «واشگنتن‌پست» می‌گوید: فکر نمی‌کنم ایران برنامه غنی‌سازی خود را به خاطر بسته مشوق‌های گروه «1+5» به این کشور متوقف کند. ایران علاقه‌ای به امتیازهای مندرج در این بسته ندارد و به احتمال زیاد منتظر آمدن دولت بعدی در آمریکا خواهد شد.

    «کن پولارک»، از کارشناسان مسائل ایران و خاورمیانه در سازمان تحقیقاتی «بروکینز» در واشنگتن تأکید کرد: مشوق‌های اقتصادی مندرج در بسته پیشنهادی گروه «1+5» به ایران ضعیف است و باید امتیازهای اقتصادی بیشتری به دولت ایران داده شود.

    «الیزابت چنی»، دختر «دیک چنی» معاون رئیس‌جمهوری آمریکا، گفت: انگار که آمریکا به اندازه کافی حاضر به دادن امتیازهایی به ایران نشده است.

    با نگاهی به تبلیغات رادیوهای بیگانه در قبال تحولات پرونده هسته‌ای ایران، پیگیری سه خط تبلیغی نمایانگر است این سه‌گانه تبلیغی شامل موارد زیر است:
    1. تلاش رسانه‌ای برای ترغیب ایران به پذیرش بسته پیشنهادی
    2. تأکید بر تغییر و یا تعدیل موضع هسته‌ای ایران پس از دریافت بسته پیشنهادی جدید از سولانا
    3. القای اختلاف نظر و تناقض در اظهارات مقامات کشور در موضوع پرونده هسته‌ای

    رادیوهای بیگانه در تلاشی فراگیر در پیگیری سه خط تبلیغی فوق در قالب گزارش‌ها و انعکاس دیدگاه‌های به اصطلاح تحلیلگران، کوشیدند پذیرش بسته پیشنهادی توسط ایران را مطلوب‌ترین گزینه در چهارچوب راهکار دیپلماتیک و مسالمت‌آمیز توصیف کنند که در امتداد راهبرد دوگانه تشویق و تنبیه علاوه بر داشتن پیامدهای مثبت برای طرفین مناقشه به ویژه ایران در قالب امتیازات، از پیامدهای منفی رد بسته پیشنهادی نظیر تشدید تحریم ها یا برخورد نظامی جلوگیری می‌کند.

    فتنی است، در این خصوص رادیوها بیشتر بر پیامدهای منفی رد بسته پیشنهادی برای مردم ایران تأکید بیشتری داشته و دارند.

    در ادامه تبلیغات رادیوهای بیگانه، اعلام خبری از یکی از خبرگزاری‌های داخلی در بازتاب اظهارات برخی نمایندگان مجلس عضو کمیسیون انرژی مبنی بر پذیرش مذاکره با گروه «1+5» توسط مسئولان نظام اسلامی، بهانه‌ای برای مانور تبلیغی درباره موضع هسته‌ای ایران شده تا با اشاره به موضع قبلی مبنی بر مذاکره فقط با آژانس اتمی بعنوان تغییر و یا تعدیل موضع هسته‌ای ایران القا گردد. در حالی که تصمیم احتمالی ایران برای مذاکره با «1+5» بر سر مشترکات دو بسته پیشنهادی متقابل طرفین می‌باشد اما پرداختن به این موضوع در فضای رسانه‌ای به نظر می‌رسد با هدف زمینه‌سازی برای دور جدید مذاکرات طرفین و القای تغییر و یا تعدیل موضع هسته‌ای ایران در پی دریافت بسته مشوق‌های پیشنهادی «1+5» و امتیازات به اصطلاح سخاوتمندانه آن است.

    ادعای اختلاف نظر و تناقض در اظهارات مقامات کشور درباره پرونده هسته‌ای از دیگر محورهای تبلیغی این رادیوها بود که سخنان آقای لاریجانی درباره سراب بودن بسته پیشنهادی و اظهارات متکی درباره بررسی بسته پیشنهادی با نگاهی سازنده را نشانی از این تناقض خوانده و با بررسی تصمیم مجلس هشتم برای نقش‌آفرینی بیشتر در پرونده هسته‌ای مدعی بروز انشقاق در موضع مشترک و یکدست در پرونده هسته‌ای شدند.

    از منظر رادیوهای بیگانه، آقای لاریجانی در رأس مجلس هشتم به عنوان نماد این نقش‌آفرینی و همچنین رویکرد نمایندگان با تأکید بر مذاکره به طور ضمنی در مقابل دولت به ایجاد تعادل خواهد انجامید.
      

    محمدرضا زارع، ::: چهارشنبه 87/4/12::: ساعت 2:15 صبح
    نظرات دیگران: نظر


    لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    >> بازدیدهای وبلاگ <<
    بازدید امروز: 65
    بازدید دیروز: 166
    کل بازدید :115537

    >>اوقات شرعی <<

    >> درباره خودم <<
    از همه جا-از همه چیز-اخبارهای مورد علاقه من-مقالات-یادداشتهای من
    محمدرضا زارع،

    >>آرشیو شده ها<<
    آرشیو مطالب 1
    آرشیو مطالب 2
    آرشیو مطالب 3
    آرشیو مطالب 4
    آرشیو مطالب 5
    آرشیو مطالب 6
    آرشیو مطالب 7
    آرشیو مطالب 8
    آرشیو مطالب 9
    آرشیو مطالب 10
    آرشیو مطالب 11
    آرشیو مطالب 12
    آرشیو مطالب 13
    آرشیو مطالب 14
    آرشیو مطالب 15
    آرشیو مطالب 16
    آرشیو مطالب 17
    آرشیو مطالب 18
    آرشیو مطالب 19
    آرشیو مطالب 20
    23/3/87
    24/3/87
    25/3/87
    26/3/87

    >>لوگوی وبلاگ من<<
    از همه جا-از همه چیز-اخبارهای مورد علاقه من-مقالات-یادداشتهای من

    >>لینک دوستان<<
    سایت درج آگهی و تبلیغ رایگان اینترنتی پیام سرا
    دعوت به دوستی کلیک کنید

    >>اشتراک در خبرنامه<<
     

    >>طراح قالب<<
    پارسی بلاگ، پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ
    2006-ParsiBlog™.com ©