پسر آدم را با ناز چه کار که آغازش نطفه بوده است و پایانش مردار . نه روزى خود دادن تواند و نه تواند مرگش را باز راند [نهج البلاغه]
از همه جا-از همه چیز-اخبارهای مورد علاقه من-مقالات-یادداشتهای من
  • پست الکترونیک
  • شناسنامه
  •  RSS 
  • پارسی بلاگ
  • پارسی یار
  • دکتر غلامعلی رجایی، در سفرنامه خود از نامگذاری شهری به نام کاشان در چین خبر داده است. وی می‌نویسد:
     
    شهر کاشان در چین!
    آقای خانی همکار ما که سه سال است در پکن زبان چینی می‌خواند و برای راهنمایی و همراهی من به خرید آمده، می‌گوید: چینی‌ها در رقابت با فرش ایران در بازار جهانی، شهری را در چین، کاشان نام نهاده‌اند که در آن مثل شهر گلاب و عطر ما، تنها کارخانه‌های قالی بافی ماشینی تأسیس شده است. وی از کسی که برای او تعریف می‌کرد، نقل می‌کرد که گفته، شاید شما باورتان نشود، ولی قالی‌های تولیدی ما به دلیل ارزانی قیمت، به ایران هم صادر می‌شوند! داستان «زیره به کرمان بردن» مثل این‌که دارد درست از آب درمی‌آید!

    تبلیغ علیه اعتقادات مذهب تشیع در چین
    دیدن یک چینی مسلمان چشم ‌بادامی، در حالی که با دست باز نماز می‌خواند و پیشانی بر مهر کربلا می‌گذارد، یکی از بهترین دیدنی‌های من در چین کمونیست می‌تواند باشد و هست.
    خوشبختانه برادران اهل سنت چین که بر مذهب حنفی‌اند با شیعیان چین، درگیری و اختلافی ندارند. این امر، موجب شده‌دست‌های مرموز و سخنان تفرقه‌افکن علیه شیعیان و اعتقادات آنان، فعالیت کنند. یکی از دوستان سفارت تعریف می‌کرد، گاه و بیگاه که با برخی از برادران اهل سنت دیدار می‌کنیم، از ما پرسش‌های عجیب و غریبی می‌‌پرسند. می‌پرسم، چه پرسش‌هایی؟ می‌گوید: آنها با تعجب از ما می‌پرسند، آیا این حقیقت دارد که شما شیعیان در اذان نماز خود که از بلندگوی مساجدتان پخش می‌شود، می‌گویید: «أشهد أن علیا رسول الله»؟! عبارتی که در ایران شنیدن آن حتی زن جوان ‌مرده را به خنده وا‌می‌دارد!

    فرق ایرانی و آمریکایی برای فروشندگان زن چینی
    فروشندگان یا به تعبیر بهتری، کارگران مغازه‌های بی در این برج چند طبقه، غالبا دختران و زنان جوان چینی هستند که در سماجت جنس قالب کنی در معامله، دست‌کمی از برخی فروشنده‌های‌ مرد حرفه‌ای خودمان ندارند. آنها در ازای دستمزدهای ناچیزی از کله صبح تا ساعت 9 شب، ‌بی وقفه برای صاحبان مغازه و شاید هم مالک کل برج کار می‌کنند. گاه دست مشتری را می‌کشند و به زور به داخل مغازه خود می‌کشانند تا جنسی را به او قالب کنند. هرچند پیداست در معامله خیلی استاد شده‌اند، اما سر ایرانی‌جماعت را نمی‌توانند کلاه بگذارند. آنها کالاهای خود را به توریست‌های آمریکایی با هر قیمتی که بخواهند، قالب می‌کنند و به آنها گاه تا شش برابر قیمت، می‌فروشند. دوستان می‌گفتند پیراهنی را که در ابتدا 250 یوآن می‌گویند، به راحتی به 30 تا 40 یوآن می‌شود خرید. هرچند این را شنیده بودم، ولی تا ندیدم، باورم نشد که این فروشنده‌های جوان اینقدر در آب کردن جنس خود حرفه‌ای باشند.

    یکی از دوستان می‌گفت، وقتی خواستیم یک پیراهن را به 30 یوآن بخریم، فروشنده با کلی چانه زدن از 120 یوآن به 40 یوآن راضی شده بود، ولی تا سر و کله یک توریست آمریکایی پیدا شد که خواست همان پیراهن را بخرد، فروشنده حرفش را با ما قطع کرد و با اشاره انگشت به ما حالی کرد هیچ نگوییم تا او جنسش را با قیمتی که می‌خواهد، به او بفروشد و در کمال حیرت ما، آن پیراهن را به همان مشتری آمریکایی به 250 یوآن فروخت و چند دقیقه بعد، به 30 یوآن ما راضی شد! جالب اینجاست که دولت کمونیست چین هم در این میانه، هیچ‌کاره است و درواقع، کاری به کار آنها ندارد و با برخورد نکردن با آنان، عملا دست آنها را بازگذاشته است؛ چه کمونیستی شده است این چین که سرمایه‌‌دار غربی در مقابلش کم می‌آورد!

     

    منبع:www.tabnak.ir

     


     



    محمدرضا زارع، ::: پنج شنبه 87/3/23::: ساعت 7:1 عصر
    نظرات دیگران: نظر


    لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    >> بازدیدهای وبلاگ <<
    بازدید امروز: 111
    بازدید دیروز: 202
    کل بازدید :115417

    >>اوقات شرعی <<

    >> درباره خودم <<
    از همه جا-از همه چیز-اخبارهای مورد علاقه من-مقالات-یادداشتهای من
    محمدرضا زارع،

    >>آرشیو شده ها<<
    آرشیو مطالب 1
    آرشیو مطالب 2
    آرشیو مطالب 3
    آرشیو مطالب 4
    آرشیو مطالب 5
    آرشیو مطالب 6
    آرشیو مطالب 7
    آرشیو مطالب 8
    آرشیو مطالب 9
    آرشیو مطالب 10
    آرشیو مطالب 11
    آرشیو مطالب 12
    آرشیو مطالب 13
    آرشیو مطالب 14
    آرشیو مطالب 15
    آرشیو مطالب 16
    آرشیو مطالب 17
    آرشیو مطالب 18
    آرشیو مطالب 19
    آرشیو مطالب 20
    23/3/87
    24/3/87
    25/3/87
    26/3/87

    >>لوگوی وبلاگ من<<
    از همه جا-از همه چیز-اخبارهای مورد علاقه من-مقالات-یادداشتهای من

    >>لینک دوستان<<
    سایت درج آگهی و تبلیغ رایگان اینترنتی پیام سرا
    دعوت به دوستی کلیک کنید

    >>اشتراک در خبرنامه<<
     

    >>طراح قالب<<
    پارسی بلاگ، پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ
    2006-ParsiBlog™.com ©