«محمد دهقان» مخبر کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس هفتم که گزارش کمیته تحقیق و تفحص از قوه قضائیه را در آخرین روزهای مجلس قرائت کرد، به روزنامه کارگزاران گفت: «اطلاعات مختلفی ممکن است به هیات تحقیق و تفحص برسد، اما ما نسبت به آنچه در مجلس قرائت کردیم، پاسخگو هستیم و برای آنها سند داریم.» «عزتالله یوسفیان» نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس هفتم و «سعید ابوطالب» نماینده تهران و عضو کمیته تحقیق و تفحص نیز معتقد هستند عباس پالیزدار به دلیل اتهاماتی که علیه مسوولان ارشد نظام مطرح کرده، باید مورد پیگیری و برخورد قضایی قرار گیرد. عباس پالیزدار در انتخابات دوره سوم شورای شهر و روستا از حوزه انتخابیه تهران نامزد شده بود و در لیست «ستادهای مردمی حامیان احمدینژاد» قرار گرفت، اما نتوانست به شورای شهر تهران راهیابد. آنچه موجب شده تا موضوع تحقیق و تفحص از قوه قضائیه یکبار دیگر در سایتهای خبری بازتاب گسترده پیدا کند، اظهارات پالیزدار در دانشگاه همدان و به دعوت جامعه اسلامی دانشجویان این دانشگاه بود. این شخص در جلسه سخنرانی خود علیه روحانیان و چهرههای سرشناس جناح راست همچون محمد امامیکاشانی، محمد یزدی، ابوالقاسم خزعلی، علیاکبر ناطقنوری، معزی، محسن رفیقدوست، حبیبالله عسگر اولادی و... مسائلی را مطرح کرد که در همان زمان با گزارش حراست دانشگاه و شکایت وزارت علوم انجمن جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه همدان تعطیل شد. محمد دهقان مخبر کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس هفتم به کارگزاران گفت: تمام ادعاهای این شخص کذب محض است. دهقان در مورد ادعای این فرد مبنی بر دبیری کمیته تحقیق و تفحص و دسترسی به گزارشهای هیات تحقیق و تفحص میگوید: «این فرد چند روزی با خانم آجرلو (نماینده کرج و عضو کمیته تحقیق و تفحص) همکاری کردند که البته مدت همکاری طولانی نبود و ارتباط قطع شد.» به گفته دهقان، سمت پالیزدار در مدت همکاری با هیات تحقیق و تفحص، کارشناس مسائل قضایی بوده است. طی تماسهای مکرر کارگزاران موفق به گفتوگو با فاطمه آجرلو و چگونگی ورود پالیزدار به کمیته تحقیق و تفحص نشد. اما مخبر کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس که در آخرین روزهای عمر مجلس هفتم در میان اعتراضات فراوان نمایندگان و مخالفت قوه قضائیه گزارش تحقیق و تفحص از قوه قضائیه را قرائت کرد، معتقد است: «حرفهایی که پالیزدار مطرح کرده، مربوط به گزارش نمایندگان نیست.» او میگوید: «زمانیکه قرار است از دستگاه یا نهادی تحقیق و تفحص صورت گیرد، مطالب مختلفی به دست اعضا میرسد اما همه آنها مستند نیست که بخواهیم در گزارش لحاظ کنیم.» به گفته دهقان، تنها مواردی در گزارش ذکر شده که مستند بوده اما در سایر موارد که استنادات کافی وجود نداشت در گزارش به آنها اشارهای نشده است.
سابقه تحقیق و تفحص مجلس
تحقیق و تفحص از قوه قضائیه اقدام بیسابقه نمایندگان مجلس هفتم بود که در اولین سال حضور اصولگرایان در پارلمان در تاریخ 27 بهمنماه 83 به تصویب رسید. از همان ابتدای تصویب این طرح اعتراضات گستردهای صورت گرفت. اعضای کمیته تحقیق و تفحص عنوان میکردند مسوولان دستگاه قضایی با آنها همکاری لازم را ندارند. از سوی دیگر، مسوولان قوه قضائیه تحقیق و تفحص از این نهاد را دخالت قوه مقننه در امور قوه قضائیه و تداخل قوا میدانستند. بهرغم همه مخالفتها، تحقیق و تفحص نمایندگان از قوه قضائیه بیش از سه سال به طول انجامید و در روزهای پایانی مجلس هفتم قرائت شد. قرائت این گزارش با واکنش قوه قضائیه همراه بود. روابط عمومی قوه قضائیه با ارسال جوابیهای به رسانهها مطالب مطرح شده در این گزارش را خلاف واقع و برخاسته از گمانهزنیهایی بیاساس و برگرفته از «شایعات، نامهها و گزارشهای غرضآلود» توصیف و عنوان کرد: «متاسفانه اشخاصی که حیاتشان را در ایجاد بلوا و تنش میان قوا و مسوولان کشور میدانند، با سوءاستفاده از برخی نمایندگان مجلس تحقیق و تفحص صادقانه نکردند.» واکنش غلامعلی حدادعادل به پاسخ دستگاه قضا این بود که «قوه قضائیه به جای آنکه وقت خود را صرف این جوابیه کند بهتر بود که در طول سهسال گذشته با کمیته تحقیق و تفحص همکاری میکردند.»
محورهای ادعاهای پالیزدار
اکنون یکبار دیگر با اظهارات پالیزدار موضوع تحقیق و تفحص از قوه قضائیه مورد توجه قرار گرفته است. پالیزدار در ادعاهای خود در جمع دانشجویان، دستگاه قضایی را محور مفاسد اقتصادی کشور توصیف و این قوه را متهم به عدم همکاری با هیات تحقیق و تفحص کرده است. او گفته است که اطلاعات بسیاری در مورد پروندههای فروش سوالات کنکور، فروش کارخانههای دولتی به بخش خصوصی، کارخانه ایرانخودرو، شرکتهای خادمی، ذوبآهن اصفهان و پروندههای زمینخواری و احداث پارکینگ طبقاتی در فرودگاه مهرآباد، کارخانه لاستیک دنا، معدن ذغالسنگ طبس، قاچاق کالا از فرودگاه پیام، خاک سرخ جزیره هرمز و... در اختیار کمیته تحقیق و تفحص قرار گرفته است.
در حالیکه دهقان از نارضایتی فاطمه آجرلو از اظهارات پالیزدار و اظهار پشیمانی او از آوردن این فرد به عنوان کارشناس به کمیته تحقیق و تفحص سخن گفت، سعید ابوطالب نماینده تهران در مجلس هفتم و عضو کمیته تحقیق و تفحص میگوید: «ما سمتی به عنوان دبیر هیات تحقیق و تفحص نمیشناسیم. در جلساتی که ما حاضر میشدیم، دوسه نفر کارمند حاضر بودند که کار اداری انجام میدادند و جلسات را اداره میکردند و حق هیچگونه اظهارنظری را نداشته و ندارند.» ابوطالب میگوید: «اگر کسی در جلسات بوده و کار اداری یا دفتری انجام میداده است دسترسی او به اطلاعات بدون مجوز بوده است.» به گفته عضو کمیته تحقیق و تفحص، اظهارات پالیزدار به هیچوجه قابل استناد نیست. به دلیل آنکه اگر نمایندگان چنین مستنداتی را در اختیار داشتند، در گزارش خود به آن اشاره میکردند. پالیزدار در حالی علیه برخی مسوولان و روحانیون ارشد اتهامهایی را مطرح کرد که به دفاع از عملکرد دولت در مبارزه با مفاسد اقتصادی پرداخته و گفته است: «احمدینژاد میخواهد دست مفاسد اقتصادی را از امکانات دولتی کوتاه کند. در حال حاضر دولت به تنهایی به مبارزه با مفاسد اقتصادی برخاسته و هیچکس دولت را حمایت نمیکند.» پالیزدار ادعا کرده است: «از هر زاویهای بخواهیم به مفاسد اقتصادی بنگریم مصیبت بیشتری را خواهیم دید اما رئیسجمهور در برخورد با مفاسد اقتصادی با هیچکس تعارف ندارد. وقتی گزارشهایی مبنی بر تخلف برادر رئیسجمهور به عنوان بازرس ویژه به رئیسجمهور میرسد، احمدینژاد فورا او را برکنار میکند که بعدا مشخص میشود این گزارشها بیپایه و اساس بوده است، که این اقدام رئیسجمهور میتواند امتیاز بزرگی برای ملت ایران باشد.» عباس پالیزدار که مدعی دبیری هیات تحقیق و تفحص از قوه قضائیه شده است، ادعاهای عجیبی را در مورد سقوط هواپیمای شهیدکاظمی و شهیددادمان و وجود پرونده هزار صفحهای در این خصوص مطرح کرده است.
ضرورت برخورد قضایی
سعید ابوطالب در واکنش به این ادعاها خواستار برخورد قضایی با پالیزدار شده است. وی میگوید: «یک آدمی تحت هر عنوانی در هیات نفوذ کرده و گزارشهای فاقد سند را تحت عنوان سند بیان کرده است. این فرد باید تحت پیگرد و برخورد قضایی قرار گیرد.» نماینده تهران در مجلس هفتم معتقد است: «متهم کردن ذخایر انقلاب توسط فردی با اظهارات بدون سند به نظام ضربه میزند و باید مورد تعقیب قرار گیرد.
سایت نزدیک به دولت دروغ خود را حذف نکرده است
علیرغم تکذیب قطعی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در مورد خبر دروغ یک سایت نزدیک به دولت، این سایت تا لحظه تنظیم خبر، دروغ خود را حذف نکرده است.
گفتنی است، یکی از اعضای ستاد حامیان دکتر احمدی نژاد اتهاماتی را متوجه برخی اشخاص کرده است که سایت نزدیک به دولت در پاسخ به یک سایت دیگر و برای رفع اتهام از حامیان رییس جمهور متهم، در خبری عجیب که انگیزه انتشار آن تاکنون مشخص نیست، به دروغ اعلام کرده بود که فرد مورد نظر - عباس پالیزدار - "رئیس امور زیربنایی و کارشناس" مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی است.
گفتنی است، در دور سوم انتخابات شوراها، عباس پالیزدار در کنار مهرداد بذرپاش، پروین احمدی نژاد، عباس مسجدی، حسن زیاری، خسرو دانشجو، سیدحمید سجادی، مجتبی اعلایی، سید رستم سیدآقاخان، نسرین سلطانخواه، دلاور صیامی، عباس زاده مشگینی ،رسول عباسی، مظاهر عزیزپور و مهنوش معتمدی آذر عضو لیست ستادهای مردمی دکتراحمدی نژاد بود که موفق به کسب رای مردم نشد.
برقراری رابطه با آمریکا(زمان مناسب برقراری رابطه با آمریکا )؟
عبدالله شهبازی ،حمله افراد مسلح به عبدالله شهبازی
شاهزادگان عرب، صحنه گردان قیمت نفت
فولکس واگن اسکانیا را میخرد
توضیح مدیر جلب شده اعتمادملی ازعربستان
سفیر آمریکا عملیات علیه ایران را تکذیب کرد
درآمد بسیار هنگفت مخابرات از اپراتور اول و دوم
مایکروسافت فروش xp را متوقف کرد
انگیزه شیطانی
بازار سیمان در داخل بازار سالمی نیست
پارس سفارشی جدید بزودی روانه بازار می شود
استقبال ژاپنیها برای سرمایه گذاری در بازار سرمایه ایران
آخرین تغییرات تعرفه های خدمات همراه اول
اعدام برای صاحبان وبلاگها و سایتهای پورن
[همه عناوین(480)][عناوین آرشیوشده]