سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و او را از ایمان پرسیدند ، فرمود : ] ایمان بر چهار پایه استوار است ، بر شکیبایى ، و یقین و داد و جهاد . و شکیبایى را چهار شاخه است : آرزومند بودن ، و ترسیدن ، و پارسایى و چشم امید داشتن . پس آن که مشتاق بهشت بود ، شهوتها را از دل زدود ، و آن که از دوزخ ترسید ، از آنچه حرام است دورى گزید ، و آن که ناخواهان دنیا بود ، مصیبتها بر وى آسان نمود ، و آن که مرگ را چشم داشت ، در کارهاى نیک پاى پیش گذاشت . و یقین بر چهار شعبه است : بر بینایى زیرکانه ، و دریافت عالمانه و پند گرفتن از گذشت زمان و رفتن به روش پیشینیان . پس آن که زیرکانه دید حکمت بر وى آشکار گردید ، و آن را که حکمت آشکار گردید عبرت آموخت ، و آن که عبرت آموخت چنان است که با پیشینیان زندگى را در نوردید . و عدل بر چهار شعبه است : بر فهمى ژرف نگرنده ، و دانشى پى به حقیقت برنده ، و نیکو داورى فرمودن ، و در بردبارى استوار بودن . پس آن که فهمید به ژرفاى دانش رسید و آنکه به ژرفاى دانش رسید از آبشخور شریعت سیراب گردید ، و آن که بردبار بود ، تقصیر نکرد و میان مردم با نیکنامى زندگى نمود . و جهاد بر چهار شعبه است : به کار نیک وادار نمودن ، و از کار زشت منع فرمودن . و پایدارى در پیکار با دشمنان ، و دشمنى با فاسقان . پس آن که به کار نیک واداشت ، پشت مؤمنان را استوار داشت ، و آن که از کار زشت منع فرمود بینى منافقان را به خاک سود ، و آن که در پیکار با دشمنان پایدار بود ، حقى را که بر گردن دارد ادا نمود ، و آن که با فاسقان دشمن بود و براى خدا به خشم آید ، خدا به خاطر او خشم آورد و روز رستاخیز وى را خشنود نماید . و کفر بر چهار ستون پایدار است : پى وهم رفتن و خصومت کردن و از راه حق به دیگر سو گردیدن و دشمنى ورزیدن . پس آن که پى وهم گرفت به حق بازنگشت ، و آن که از نادانى فراوان ، خصومت ورزید ، از دیدن حق کور گشت ، و آن که از راه حق به دیگر سو شد ، نیکویى را زشت و زشتى را نیکویى دید و مست گمراهى گردید ، و آن که دشمنى ورزید راهها برایش دشوار شد و کارش سخت و برون شو کار ناپایدار . و شک بر چهار شعبه است : در گفتار جدال نمودن و ترسیدن و دو دل بودن ، و تسلیم حادثه‏هاى روزگار گردیدن . پس آن که جدال را عادت خود کرد ، خویش را از تاریکى شبهت برون نیاورد ، و آن که از هر چیز که پیش رویش آمد ترسید ، پیوسته واپس خزید ، و آن که دو دل بود پى شیطان او را بسود ، و آن که به تباهى دنیا و آخرت گردن نهاد هر دو جهانش را به باد داد . [ و پس از این سخن گفتارى بود که از بیم درازى و برون شدن از روش کارى که در این کتاب مقصود است نیاوردیم . ] [نهج البلاغه]
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
از همه جا-از همه چیز-اخبارهای مورد علاقه من-مقالات-یادداشتهای من
  • پست الکترونیک
  • شناسنامه
  •  RSS 
  • پارسی بلاگ
  • پارسی یار
  • ایران اکونومیست: باراک اوباما نامزد پیشروی حزب دموکرات آمریکا که پیش از این گفته بود خواهان مذاکره با ایران است، در آخرین سخنرانی تبلیغاتی خود گفت که مذاکره با ایران را در راستای «بهبود وضعیت امنیتی اسرائیل» ارزیابی می کند.

    اوباما که بخت اصلی حزب دموکرات برای نامزدی مقام ریاست جمهوری است، پیش از این بارها گفته است که تنها با دوستان آمریکا مذاکره نمی کند، بلکه با «دشمنان آمریکا» نیز مذاکره خواهد کرد. 

    این اظهارات انتقادهایی را علیه وی برانگیخت و برخی وی را متهم کردند که می خواهد با «تروریست ها» مذاکره کند.

    اوباما روز پنج شنبه تاکید کرد که اگرچه تصمیم دارد با ایران مذاکره کند، اما برنامه او برای مذاکره با «دشمنان آمریکا» شامل گروههایی چون سازمان حماس نخواهد شد.

    به گزارش آسوشیتدپرس اوباما نامزد پیشتاز حزب دموکرات که کماکان برای حضور در دور نهایی انتخابات ریاست جمهوری با هیلاری کلینتون رقابت می کند، معتقد است ارائه امتیازات اقتصادی به ایران می تواند جایگاه اخلاقی بالاتری به امریکا بدهد.

    سناتور ?? ساله ایالت الینوی گفت: «این اقدامات می تواند حمایت جهانی را برای افزایش فشار بر ایران در جهت متوقف کردن فعالیت های هسته ای و نیز حمایت از تروریسم، جلب کند.»

    اوباما تاکید کرد که ایران، حماس و حزب الله در زمان دولت جرج بوش قدرت بیشتری یافته اند. او افزود: «سیاست های بوش- چنی و مک کین چه فایده ای برای اسرائیل داشته اند؟»

    در مقابل این سخنان اوباما، تاکر بوندز، سخنگوی جان مک کین، نامزد حزب جمهوریخواه برای ریاست جمهوری آمریکا گفت: «پیشنهادات اوباما سطحی و ضعیف است.»

    سخنگوی کاندیدای جمهوری خواهان افزود: «این قضاوت ضعیف اوباما است که اعتقاد دارد مذاکره بدون قید و شرط با محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور ایران، سبب تقویت ایران و جسارت بخشیدن به آنها برای ناامن کردن جهان نخواهد شد.»

    پیش از این مک کین، نامزد حزب جمهوریخواه آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری این کشور، باراک اوباما را در این انتخابات به دست کم گرفتن «تهدید ایران برای آمریکا» متهم کرده بود.

    این نامزد دموکرات ها، پیش از این بارها گفته است با کشورهایی که آمریکا را تهدید می کنند، مذاکره خواهد کرد.

    از میان کشورهایی که اوباما در سخنرانی های خود از آنها نام می برد، تنها مذاکره با ایران با انتقادهای تند جان مک کین رو به رو شد.

    در حالی که هنوز رقابت برای انتخاب نامزد نهایی حزب دموکرات به پایان نرسیده، مک کین و اوباما چنان همدیگر را به باد انتقاد می گیرند که گویی از هم اکنون رقابت نهایی برای تصدی مقام ریاست جمهوری آمریکا میان این دو تن آغاز شده است.
     

    محمدرضا زارع، ::: شنبه 87/3/4::: ساعت 10:25 عصر
    نظرات دیگران: نظر


    لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    >> بازدیدهای وبلاگ <<
    بازدید امروز: 119
    بازدید دیروز: 22
    کل بازدید :116857

    >>اوقات شرعی <<

    >> درباره خودم <<
    از همه جا-از همه چیز-اخبارهای مورد علاقه من-مقالات-یادداشتهای من
    محمدرضا زارع،

    >>آرشیو شده ها<<
    آرشیو مطالب 1
    آرشیو مطالب 2
    آرشیو مطالب 3
    آرشیو مطالب 4
    آرشیو مطالب 5
    آرشیو مطالب 6
    آرشیو مطالب 7
    آرشیو مطالب 8
    آرشیو مطالب 9
    آرشیو مطالب 10
    آرشیو مطالب 11
    آرشیو مطالب 12
    آرشیو مطالب 13
    آرشیو مطالب 14
    آرشیو مطالب 15
    آرشیو مطالب 16
    آرشیو مطالب 17
    آرشیو مطالب 18
    آرشیو مطالب 19
    آرشیو مطالب 20
    23/3/87
    24/3/87
    25/3/87
    26/3/87

    >>لوگوی وبلاگ من<<
    از همه جا-از همه چیز-اخبارهای مورد علاقه من-مقالات-یادداشتهای من

    >>لینک دوستان<<
    سایت درج آگهی و تبلیغ رایگان اینترنتی پیام سرا
    دعوت به دوستی کلیک کنید

    >>اشتراک در خبرنامه<<
     

    >>طراح قالب<<
    پارسی بلاگ، پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ
    2006-ParsiBlog™.com ©